przez Roy_v_beck » Śr wrz 26, 2012 1:49 am
Kurwa, no, jedyny recenzent lamp na TGWTG, a tak mało popularny. Rok bez żadnych opinii. W sumie u nas w kraju komiks to tylko hobby dla elit z grubym portfelem, ale reckę zawsze można obejrzeć, zwłaszcza że fajnie je człowiek robi. Pomysł z tym filmem własnym przy każdej recce trochę ciężki, bo nie oglądam każdego odcinka AT4W, więc w sumie odpuściłem sobie ogólnie oglądanie tego, bardziej w jednolitych częściach powinien dawać tę historię.
Dobra, ale odbijam od tematu. Też nie mam nic przeciwko temu, że nie Lewis rzuca kurwami na prawo i lewo (choć ja osobiście uważam, że przeklinanie to skurwiała forma sztuki i doskonalenie jej jest równie doniosłe i szlachetne, co pozytywne). Grunt jednak, że bez przekleństw Linkara potrafi przekazać to wkurzenie i wypada wiarygodnie oceniając komiksy, bluzgając je do granic niemożliwości.
Nie mogę mu tylko wybaczyć tego jechania po Millerze, All-star Batman to super seria, absolutny klasyk. Trochę zrehabilitował się Terminator vs. Robocop - to była dobra recka, ale niesmak wciąż pozostaje.
Może dajcie tłumaczenie polskie "Eminem/Punisher" - prosta i bezbolesna recenzja, jako że bohater taki, którym nie tylko miłośnicy komiksu się interesują, to może zachęci do Linkary nie tylko tych, co lubią komiks.
I will make you hate me cuz you ain't me.